Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Viikko Ratikan liikennöintiä takana! 🚋 Ratikka on otettu ilolla vastaan ja meistä on ihanaa nähdä teitä kyydissä 🥰 Liikennöinnin aloittamisen eteen on tehty suuri määrä työtä aina raitiotien rakentamisen päätöksestä suunnitteluun, rakennukseen, koeajoihin ja matkustajatesteihin asti. Kokosimme koko raitiotien ensimmäisen osan unohtumattoman matkan videolle. Ota siis mukava asento ja nauti Ratikan matkasta osalla 1! ❤ @raitiotieallianssi @smartartic @vrmatkalla @nysse.fi @tamperekaupunki Video: @pasitiitola ja @vastafilms #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #vaunu #tram #tramway #liikennöinti #rakentaminen #joukkoliikenne #visittampere #omatampere #koeajot #ratikantarina

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa