Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Olethan merkannut kalenteriin Santalahden Ratikkajuhlan? 🥰 Liikennöinti Santalahteen alkaa maanantaina 7. elokuuta ja juhlimme sitä sunnuntaina 6. elokuuta klo 12-16 Hämeenpuistossa Puistofiestan yhteydessä. 🎈🙌 🥳 Olet lämpimästi tervetullut mukaan juhlimaan kanssamme ja nauttimaan monipuolisesta juhlaohjelmasta! 🥳 Tapahtumassa on mahdollisuus kokea ennakkoon Ratikka-matka Santalahteen. Juhlaa vietetään Hämeenpuiston lisäksi Santalahden päätepysäkin läheisyydessä sekä tapahtuman ajan liikennöivissä juhlaratikoissa. 🚋🎉 Tutustu ohjelmaan Ratikkajuhlan nettisivuilla 👉tampereenratikka.fi/ratikkajuhla @tamperekaupunki @raitiotieallianssi @nysse.fi #TampereenRatikka #Tampere #omatampere #visittampere #raitiotie #liikennöinti #ratikkajuhla

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa