Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Pian luonto valloittaa Ratikkapysäkin! 🌸🌱☀️ Finlandia-voittaja Anni Kytömäen luontoaiheista sanataideteosta pääsee ihastelemaan Uintikeskuksen Ratikkapysäkillä huhtikuun 2021 alusta alkaen, kun Ratikan avoin koeliikenne käynnistyy. Teos esittelee mukaansatempaavilla teksteillä ja kauniilla kuvilla kaikkiaan 16 vesistöjen ja harjujen lajia, jotka ovat Pirkanmaan alueella ainutlaatuisia tai uhanalaisia. Kuvassa näkyvän viherukonkorennon on kuvittanut työryhmään kuuluva Mari Tuominen. Lue lisää Annin teoksesta: tampereenratikka.fi/ratikantaide #TampereenRatikka #Tampere #Ratikantaide #taide #ratikkaaika #omatampere #freizimmer #annikytömäki #finlandiapalkinto

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa