Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Ensi viikolla siirrymme @nysse.fi mukana kesän aikatauluihin! 🚋🌞 - 7.6. alkaen liikennöimme koeliikennettä linjalla 3 (Pyynikintori-Hervantajärvi) maanantaista perjantaihin klo 7-20 välillä. - Ratikka liikkuu koeliikenteen aikana 15 minuutin vuorovälein. Tarkat aikataulut ovat Nyssen reittioppaassa: https://reittiopas.tampere.fi/ - Voit maksaa Ratikkamatkan Nyssen matkakortilla, Nysse Mobiili -sovelluksen kautta tai lähimaksulla. Kysyttävää kesän aikatauluista tai koeliikenteestä? Nysse vastaa mielellään kysymyksiinne. Tiesithän, että Nyssen asiointikanavat toimivat myös Ratikan palautekanavana ☺️ Tervetuloa kyytiin! ❤️ Kuvat: @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #Hämeenkatu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa