Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Ensi viikolla siirrymme @nysse.fi mukana kesän aikatauluihin! 🚋🌞 - 7.6. alkaen liikennöimme koeliikennettä linjalla 3 (Pyynikintori-Hervantajärvi) maanantaista perjantaihin klo 7-20 välillä. - Ratikka liikkuu koeliikenteen aikana 15 minuutin vuorovälein. Tarkat aikataulut ovat Nyssen reittioppaassa: https://reittiopas.tampere.fi/ - Voit maksaa Ratikkamatkan Nyssen matkakortilla, Nysse Mobiili -sovelluksen kautta tai lähimaksulla. Kysyttävää kesän aikatauluista tai koeliikenteestä? Nysse vastaa mielellään kysymyksiinne. Tiesithän, että Nyssen asiointikanavat toimivat myös Ratikan palautekanavana ☺️ Tervetuloa kyytiin! ❤️ Kuvat: @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #Hämeenkatu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa