Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

"Olen oppinut Ratikalla kärsivällisyyttä. Ratikkaa tehdään yhdessä ja sen ympärillä toimii useampi toimija, joten kaikki ei voi tapahtua välittömästi. En myöskään itse tiedä vielä kaikkea, joten tämä on koko ajan oppimista. Jos tänään en tiedä jotain, niin sitten se opetellaan ja huomenna ollaan taas viisaampia", kertoo Skodan Service Engineer Jonna Seppälä työstään Ratikalla. 👷 ♀️ 🚋 Jonna työskentelee Tampereen Ratikoiden huollosta vastaavan Skodan tiimissä, joka pitää huolen siitä, että raitiovaunu on turvallinen ja säilyttää toimintakykynsä. Vaunujen kunnossapitoon kuuluvat mm. huollot sekä vaurioiden ja vikojen korjaukset. 🛠⚙ Tiesitkö, että yhden Ratikan sisälle mahtuu 45 kilometriä sähköjohtoja? 🔌 😮 Tämän ja muut kiinnostavat faktat Jonnan työstä löydät profiilimme #Ratikantekijät-kohokohdasta. ✨👆 ⭐ Ratikantekijät on IG-stoorisarja, jossa esittelemme Tampereen Ratikan töitä ja tekijöitä. Te saatte esittää kysymykset, me vastaamme! ⭐ Jonna haluaisi kuulla seuraavaksi Ratikan kuljettajan työstä, miltä kuulostaa? Mistä työstä tai tekijästä sinä haluaisit kuulla? Kerro meille! 😊📩 @smartarctic #TampereenRatikka #ratikka #Tampere #Ratikantekijät #huolto #ratikka #tram #tramway

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa