Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Ratikalla viikonlopun rientoihin! 🚋🤩 Syksyn illat pimenevät vauhdilla, mutta Tampereella riittää paljon nähtävää ja koettavaa. Kokosimme alle muutamat tulevan viikonlopun tapahtumatärpit, joihin pääset kätevästi myös Ratikan kyydissä: 1. @sarkanniemi Karmiva karnivaali 14.-23.10. 🧟 ♀️ Pysäkki: Pyynikintori 2. @tampereenkauppahalli Syysmarkkinat ja 120-vuotisjuhlat 14.-15.10. 🥨 Pysäkki: Keskustori 3. @tallipiha Hämärät tunnit 14.-15.10. ✨ Pysäkki: Keskustori/Tuulensuu Kerro meille, minne sinä aiot matkustaa Ratikalla? ☺️ Kuvat: @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere #tapahtumat #syksy #autumn

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa