Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

On Se - Ratikka-juhlan aika! 🥳 Ratikka-ajan lähtölaskenta huipentuu Tampereella sunnuntaina 8.8. klo12-13.30 järjestettävään Ratikka-juhlaan. Tapahtumapaikkana toimii Jugendtori, Keskustoria vastapäätä. Esiintyjät on nyt julkaistu! 📣 Päräyttävään kattaukseen kuuluvat Diandra, Noora Louhimo Duo ja Takomo. Lavalla nähdään myös kappale Tampereen Työväen Teatterin Matilda-musikaalista 🎶🤩 Juhlapuheet pitävät pääministeri Sanna Marin sekä Tampereen pormestari Lauri Lyly. Tapahtuman juontaa Sean Ricks ja lavalla nähdään myös Ratikan tekijöitä 🎤 Luonnollisesti myös Ratikoilla on oma roolinsa tapahtumassa ❤ Jugendtorilla tavataan! Vapaa pääsy🚊 #TampereenRatikka #Tampere #Ratikkajuhla #ratikka #kesätapahtuma #ilmaistapahtuma #VisitTampere #diandra #nooralouhimo #takomo #matildamusikaali #seanricks #sannamarin #laurilyly #raitiotieallianssi #nysse

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa