Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Taidetta tiistaihin! 🎨👩 🎨 Mitä on Ratikan taide? Olet varmaan huomannut, että Tampereen Ratikassa taide on osa matkustuskokemusta ja siitä voi nauttia eri muodoissa niin vaunuissa kuin raitiotien ympäristössäkin. 🚋😍 Ratikan taiteen kokoelmaan kuuluu veistoksia, valotaidetta, muraaleja, videotaidetta, sarjakuvataidetta, äänitaidetta, betonitaidetta, sanataidetta sekä maisemateoksia. Tässä kuvassa on Hervannan kampuksen pysäkin Suovillat-valaisintaideteos. 💡✨ Taidetta nähdään myös jokaisessa vaunussa penkkien kuosissa ja ikkunoiden sanataiteessa. Kaupungissa liikennöi myös taideratikka, jonka yllään nähdään vaihtuvia taideteoksia. Tällä hetkellä Ratikan taide -ohjelmaan on osallistunut jo 86 taiteilijaa ja valmiita taideprojekteja on 54. Ratikan taiteen toteutusta koordinoi @freizimmer Tutustu Ratikan taiteeseen nettisivuillamme tampereenratikka.fi/ratikantaide. Lataa taidekartta ja lähde tutustumaan teoksiin ratikkareitin varrella! 👌😻 #TampereenRatikka #raitiovaunu #taide #julkinentaide #ratikantaide #art #tram #Tampere #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa