Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Pian koko vaunukalusto on koossa! 🚋🙌 Tampereelle on tilattu raitiotien osalle 1 yhteensä 20 raitiovaunua. Tänä torstaina raitiovaunuvarikolle saapuu viimeinen vaunutoimitus, kun Lyyli - Lajinsa ensimmäinen Tampereen Ratikka palaa takaisin kotipesään. Liikenteessä Lyyli tullaan näkemään ensi viikolla! Ohessa kuvasarja Lyylin ensimmäisistä liikkeistä Tampereen katuverkolla viime vuoden koeajoissa Hervannassa ja Kalevassa 🤩 💡 Tampereen Ratikka on tähän mennessä kooltaan suurin Pohjoismaissa valmistettu raitiovaunu. Se on 37,3 metriä pitkä, 2,65 metriä leveä ja painoa sillä on huimat 56,8 tonnia. Kuvat: @pasitiitola & @wilnyy #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #lajinsaensimmäinen #lyyli #koeajot #ratikantarina #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa