Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Iloisia Ratikkauutisia, sillä koeajomme jatkuvat läpi talven! 🚋 Joulukuun 2. päivä Ratikan liikennöinnistä vastaava @vrmatkalla pääsee aloittamaan koeajot, joissa Ratikan liikenteenohjaajat pääsevät ensimmäisen kerran tositoimiin. Myös vaunutestimme jatkuvat tutulla kaavalla. Ensi keväänä koeajot laajenevat myös Taysin linjalle eli Teiskontieltä Tekunkadun ja Kuntokadun kautta Lääkärintielle sekä Hervannassa Atomipolulta Hervantajärven päätepysäkille. Lisäksi koeajoissa testataan Ratikan palvelun toimintaa eri käyttäjäryhmien kanssa. Ensimmäiset @nysse.fi rekrytoimat testimatkustajat pääsevät Ratikan kyytiin tammikuussa. Raiteilla liikkuvat Ratikkamme ja kunnossapitokalustomme ovat nyt osa päivittäistä liikennettä Tampereella. Jos siis Ratikkakaupungin liikennesäännöt ovat vielä kertaamatta, niin nyt kipin kapin tutustumaan meidän nettisivujen liikenneturvallisuus-osioon! ❤️ P.S. Raitiotien rakentamiseen liittyvistä asioista kiinnostuneiden kannattaa ottaa @raitiotieallianssi kanavat haltuun! #TampereenRatikka #Tampere #omatampere #ratikka #raitiovaunu #ratikkaaika #ratikantarina #koeajot #lajinsaensimmäinen #liikenneturvallisuus #liikennesäännöt

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa