Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Hyvää nimipäivää Helinälle! 🔔🧚 ♀️ Kun Tampereen Ratikan seitsemäs vaunu saapui Tampereelle kaksi vuotta sitten, pääsi se heti työn touhuun. Helmikuun lopulla 2021 käynnissä olivat samaan aikaan Ratikan koeajot, liikenteenohjaajien ja kuljettajien koulutusajot sekä koeajot testimatkustajien kanssa. 🚋✅ Tampereen Ratikan toimijoiden toiveissa oli silloin kylmä ja runsasluminen talvi, jotta järjestelmän ja vaunujen luotettavuutta päästäisiin testaamaan mahdollisimman tehokkaasti. Toive toteutui ja Helinäkin pääsi todentamaan esimerkiksi vaihteiden lämmitystä ja vaunujen toimivuutta kunnon talven keskelle. 🌨❄ Tampereen Ratikat valmistetaan Kajaanissa, Škoda Transtech Oy:n Otanmäen tehtaalla. Vaunut on nimetty niiden saapumispäivänä kalenterista löytyvien nimien perusteella. Kuva: Pasi Tiitola/Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #ratikka #raitiovaunu #Tampere #merkkipaalu #muistoja #tram #throwback #tramway

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa