Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Syksy on kauneimmillaan, eikö vain? 🍂🍁 🌻 Kalenterin mukaan tänään hyvästellään virallisesti kesä. Syyspäiväntasauksessa päivä ja yö ovat yhtä pitkät ja päivän sanotaan enteilevän jo talvea. Se ei meitä haittaa, kun syksy syleilee näin upeilla väreillä ja kauniilla päivillä! 😍 Mitä sinä odotat syksyltä? Tampereen Ratikan kalenterin kohokohtiin kuuluu tietysti varikon avoimet ovet -tapahtuma. Lokakuun ensimmäisenä päivänä olet tervetullut vierailulle Hervantaan, Ratikoiden kotipesään. Ovet ovat avoinna klo 12-16, nähdään siellä! 🤗 Lisätietoa tapahtumasta osoitteessa tampereenratikka.fi/varikon-avoimet-ovet Kuvat: @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #ratikka #syksy #Tampere #visittampere #ruska

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa