Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tuore tutkimustieto: Tampereen Ratikan suosio jatkaa kasvuaan! 🚋🥳 Kuluttajatutkimuksemme mukaan myönteisesti Ratikkaan suhtautuvien määrä on jo lähes 90 prosenttia! 📈 🙌 Selvitämme vuosittain Tampereen Ratikan kuluttajatutkimuksella Tampereen asukkaiden mielipiteitä ja suhtautumista raitiotiehen. Tuoreen, nyt kuudennen kerran toteutetun tutkimuksen mukaan tällä hetkellä Ratikkaan myönteisesti suhtautuvia on peräti 87 prosenttia. Suosio on kasvanut upeasti vuosi vuodelta, nyt viime vuodesta jopa 6 prosenttiyksikköä. 💪🎉 Lue uutinen nettisivuiltamme 👉 tampereenratikka.fi/ajankohtaista. Linkki löytyy myös profiilimme linkkipuusta. 👆✨ Kuva: Wille Nyyssönen @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #ratikka #Tampere #kuluttajatutkimus #tutkimus #raitiovaunu #ratikantarina #ratikkaaika #visittampere #omatampere #tram #tramway

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa