Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Joko olet huomannut katukuvassa tämän upean taideteoksen? 😍🥰 Eilen liikenteeseen lähti taideratikan uusin teos eli Teemu Raudaskosken Värivirta. Taiteilija @teemuraudaskoski kertoo, että kuvituksessa kuohuu värikäs Tammerkoski, josta eri-ikäiset Ratikan käyttäjät voivat löytää yksityiskohtia ja mielleyhtymiä. Orgaaniset ja ystävälliset muodot kutsuvat Ratikan kyytiin. 🎨🚋 Taideratikka on liikennöinyt Tampereella joulukuusta 2021 lähtien. Taideratikkaan on valittu yleisöäänestyksellä viisi teosta, joista Raudaskosken Värivirta on viimeinen. Teos sijoittui yleisöäänestyksessä neljänneksi 2043 äänellä. Yhteensä äänestyksessä saatiin peräti 17391 ääntä. Taideratikan teokset ovat vaihtuneet puolen vuoden välein, joten Värivirta nähdään Tampereen katukuvassa toukokuun loppuun asti. Mitä tykkäätte? ❣️⭐️ Taideratikan mahdollistavat: @tamperekaupunki @lummeenergia @vincit_plc @optampere @freizimmer Video: @pasitiitola/Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #taideratikka #ratikantaide #Tampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa