Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Turvallista koulumatkaa! 🎒🚋 Tampereen Ratikka muistuttaa kaikkia liikkujia siitä, että ratikkakaupungin liikenneturvallisuus syntyy yhteispelillä. Koululaisten kanssa kannattaa kerrata seuraavat tärkeät vinkit: 💡Ylitä raitiotie turvallisesti suojatien tai ylityspaikan kohdalta. 💡 Älä koskaan oikaise pysähtyneen Ratikan edestä tai takaa. 💡 Ole aina varovainen rataa ylittäessäsi, katso molempiin suuntiin, äläkä ryntää radan yli. 💡 Raitiovaunu ei voi väistää sinua, koska se kulkee raiteilla. 💡 Raitiovaunu on hiljainen, joten sitä ei välttämättä kuule etukäteen. 💡 Muista, että rata ei ole oleskelu- tai leikkipaikka Lisää liikenneturvallisuusmateriaalia on nettisivuillamme tampereenratikka.fi #TampereenRatikka #Tampere #koulunaloitus #liikenneturvallisuus

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa