Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Asuisin täällä, jos en jo asuisi täällä! 🏠💖 Me manselaiset jo tiedämme, että kotikaupunkimme on ihana. Siksi ei ole yllätys, että Tampereen vetovoima ei ole himmennyt muidenkaan suomalaisten silmissä. Tampere on Taloustutkimuksen mukaan edelleen Suomen suosituin kaupunki. Joka kolmas 15–79 -vuotiaista suomalaisista voisi kuvitella asuvansa täällä (Taloustutkimuksen Muuttohalukkuus Suomessa -tutkimus, kevät 2022). Tutkimuksen mukaan yksi tärkeä asia kotikunnan kohdalla on joukkoliikenteen toimivuus. 🚋 🚌 Ja meillähän se toimii! Oletpa sitten tamperelainen tai vasta suunnittelet tänne muuttoa, Ratikalla pääset mukavasti ja täsmällisesti paikasta toiseen. Hyppää kyytiin! 📷: Laura Vanzo/@visittampereofficial #TampereenRatikka #Tampere #liikennöinti #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere #kotikaupunki

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa