Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Mainiota alkanutta vuotta! ❤️ Ratikan liikennöinti on täydessä vauhdissa linjoilla 1 ja 3 ja lähestyvästä loppiaisesta päästään nauttimaan Tampereella lumisissa maisemissa. Olethan huomannut sivuillamme uuden interaktiivisen 360-esityksen, jossa pääset tutustumaan vaunumme tekniikkaan ja pysäkkeihin entistä tarkemmin? Esityksessä on myös mainioita vinkkejä Ratikalla matkustamiseen. 360-esitykseen pääset biomme linkin kautta! 🚋 P.S. Raitiotien rakentaminen jatkuu osalla 2 ja tänä vuonna töitä tehdään mm. Santalahdessa, Hiedanrannassa ja Lentävänniemessä. Jos raitiotien rakentaminen kohti länttä kiinnostaa, ota @raitiotieallianssi kanava seurantaan! 😊 Kuvat: @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #talvi #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa