Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

On se Ratikka-juhla! 🚋🎉 Kohta mennään toden teolla, kun aloitamme lähtölaskennan kohti Ratikka-aikaa. Viimeiset harjoitukset ovat täydessä vauhdissa ja kohta päästämme upeat esiintyjät ja Ratikantekijät ääneen. 🥳 Suora lähetys starttaa klo 12 osoitteessa live.tampereenratikka.fi (linkki biossa). Nähdään linjoilla! ❤ Ratikka-juhlassa esiintyvät Diandra, Jenni Mustajärvi sekä TAKOMO. Tapahtumassa nähdään myös kappale Tampereen Työväen Teatterin Matilda-musikaalista. Ratikka-juhlan kunniaksi järjestämme myös pienen kilpailun! 🤩 Jaa meille kuva juhlatunnelmistasi Instagramissa hashtagilla #Ratikkajuhla ja voit voittaa Ratikka-aiheisen tuotepalkinnon. Kilpailu on auki Ratikka-juhlan ajan eli klo 13.30 asti. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #vaunu #tram #tramway #liikennöinti #visittampere #omatampere #ratikkaviikko #ratikkajuhla

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa