Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tampereen Ratikan Pyynikintorin ja Santalahden välisen osuuden koeajot on saatettu loppuun onnistuneesti! 🙌💪 ⭐ Koeajot aloitettiin myöhään maanantai-iltana 3.7. ja alueen viimeiset koeajot saatiin päätökseen maanantain ja tiistain välisenä yönä 11.7. ⭐ Koeajoissa testattiin rataosuuden ja sen teknisten järjestelmien toimivuus. ⭐ Ennen liikennöinnin aloitusta osuudella suoritetaan koeliikennettä ilman matkustajia. ⭐ Tampereen Ratikan liikennöinti Santalahteen alkaa maanantaina 7. elokuuta ja sitä juhlitaan Santalahden Ratikkajuhlan merkeissä sunnuntaina 6. elokuuta. Lue uutinen nettisivuiltamme tampereenratikka.fi/ajankohtaista Video: Pasi Tiitola/Tampereen Raitiotie Oy @raitiotieallianssi @tamperekaupunki #TampereenRatikka #Tampere #raitiotie #koeajot #liikennöinti

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa