Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Wau, teitä on jo yli 4000! Kiitos, kun olette mukana Ratikan matkassa ❤🙌 ARVONTA Ratikka on jo tuttu näky Tampereen katukuvassa ja liikennöinti aloitetaan virallisesti 9.8.2021. Kenen kanssa sinä aiot tehdä ensimmäisen Ratikkamatkan? Kerro se meille tämän postauksen kommenteissa ja voit voittaa Tampereen Ratikka-aiheisen tuotepaketin! 🚋 Osallistumisohjeet: 1️⃣ Seuraa @tampereen_ratikka 2️⃣ Tykkää tästä kuvasta 3️⃣ Kerro kommenteissa, kenen kanssa sinä lähdet ensimmäiselle Ratikkamatkalle! 😊 Arvonnan säännöt: Tampereen Raitiotie Oy arpoo 2 kpl Tampereen Ratikka–aiheisia tuotepaketteja postausta Instagramissa 31.3.2021 mennessä kommentoineiden ja tilistä tykänneiden kesken. Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Instagram ei ole osallisena arvontaan. Onnea arvontaan! Kuvat: @wilnyy / @raitiotieallianssi #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #ratikkaaika #ratikantarina #tram #tramway #visittampere #omatampere #arvonta

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa