Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Millaista on työ Ratikan parissa? 🤔 🚋 ⭐ RATIKANTEKIJÄT ⭐ Ratikantekijät-juttusarjassa pääset kurkkaamaan kulisseihin ja siihen, millaisia työtehtäviä Ratikan parissa on. Tähän mennessä esittelyssä ovat olleet Tampereen Ratikan radan ja vaunujen kunnossapito sekä kuljettajan työ. Katso kaikki kysymykset ja vastaukset Ratikantekijät-kohokohdasta! 👆👆 Kerro meille, mistä Ratikkaan liittyvästä työstä haluaisit tietää seuraavana. Kommentoi alle tai tarinan vastauslaatikkoon. 🙏🛠 P.S. Sekä Ratikan vaunujen että radan kunnossapitoon etsitään sähköasentajia. Molemmat rekryilmoitukset löydät nettisivuiltamme tampereenratikka/ajankohtaista. Tule Ratikan tekijäksi! ⚡🔥 @smartartic @vrmatkalla @nrcfinland #TampereenRatikka #ratikka #raitiovaunu #kunnossapito #ratikantekijä #Tampere #OmaTampere #rekry #tram #tramway

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa