Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tervetuloa Tampereen Ratikan varikolle! 🚋 Oletko miettinyt, miltä raitiotievarikolla näyttää ja mitä siellä oikein tehdään? Nyt pääset pääset kurkistamaan, sillä Tampereen päivän kunniaksi vietämme avoimia ovia lauantaina 1.10. klo 12-16. Lämpimästi tervetuloa! ❤ 💎 Tapahtumaan on vapaa pääsy 💎 Sopii koko perheelle 💎 Voit tutustua Ratikoiden säilytys- ja huoltohalliin ja niiden toimintoihin, liikennöinnin toimintaan, raitiotien kunnossapitoon liittyviin koneisiin sekä tietenkin raitiovaunuun 💎 Pääset jututtamaan Ratikan tekijöitä ja kuulet Ratikan tulevaisuuden suunnitelmista 💎 Perheen pienimmille on tarjolla iloista aktiviteettia Lisätietoa löydät profiilin linkkipuun linkistä ja nettisivuiltamme tampereenratikka.fi. Nähdään paikan päällä! #TampereenRatikka #ratikka #varikko #Tampere #tamperepäivä2022 #avoimetovet #ratikantekijät

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa