Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Jäitkö kyydistä? Ei huolta, seuraava Ratikka tulee ihan pian! ⌚ 🚋 Kun Ratikka on soittanut kelloa ja lähtenyt liikkeelle pysäkiltä, kuljettaja ei voi pysäyttää sitä uudelleen tai avata ovia, vaikka huomaakin jonkun juoksevan pysäkille. 🏃 ♀️🏃 ♂️ Turvallisuus- ja aikataulusyistä ovia ei voi myöskään avata silloin, kun vaunu odottaa liikennevalojen vaihtumista paikoillaan. 🚋🚦 Älä siis suotta hötkyile tai vaaranna itseäsi ja liikennettä tavoittelemalla liikkuvaa Ratikkaa. Seuraava vuoro tulee kohta: Tampereen Ratikan vaunut kulkevat päiväsaikaan 7,5 minuutin vuorovälein. Keskustassa vuoroväli on vain 3–4 minuuttia. Kuva: Wille Nyyssönen @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #ratikka #raitiovaunu #liikennöinti #liikenneturvallisuus #Tampere #omatampere #tram #tramway

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa