Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Ratikalla Arenalle ja kiekkohuumaan! 🚋 🏒 Rento ja railakas MM-kisafiilis on taattu, kun liikut pelien keskipisteeseen ja kaupungin kuhinaan kätevästi Ratikalla. Tiesithän, että ottelulippusi on myös Nysse-lippu? ⭐ Ottelun pääsylippu sisältää matkaoikeuden ratikkaan ja bussiin 🚋 🚌 ⭐ Lippu on voimassa koko päivän klo 6-04 🕓 ⭐ Erillistä matkalippua ei tarvita. Muista leimata lipussa oleva viivakoodi, kun nouset kyytiin 🎫 Matkaoikeuden tarjoaa Tampereen kaupunki. Torilla tavataan, eikö vain? 🦁🔥 #TampereenRatikka #Tampere #tamperehomeofhockey #kiekonkoti #mmkisat #liikennöinti #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa