Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Mitä mainiointa marraskuuta! 🤗👋 Tervetuloa syyssateet ja pakkaspäivät ☔❄ Marraskuulla on kenties vähän kehno maine vuoden pimeimpänä kuukautena, mutta ei anneta vähenevän valon selättää. Meidän Ratikka kulkee niin kaatosateessa kuin paukkupakkasillakin ja lisäksi vaunu on hyvin valaistu ja juuri sopivan lämpöinen. Hyppää kyytiin! 🚋 Mukavaa alkanutta kuukautta ja tiistaita sinulle! 😘 ******* Hello November! 🤗👋 Welcome autumn rains and crispy days ☔❄ November may have a bit of a bad reputation as the darkest month of the year, but we don't let the reduced light get the best of us. Luckily our trams run in pouring rain as well as in freezing temperatures. The trams are well lit and just the right temperature. Hop on! 🚋 Happy Tuesday to you! 😘 📷: Wille Nyyssönen @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #ratikka #Tampere #visittampere #marraskuu #raitiovaunu #tram #november

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa