Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Ratikka-juhlia vietetään 8.8. verkossa! 🚋💻 Juhlimme liikennöinnin aloittamista Tampereella Ratikka-viikon (2.-8.8.) ja Ratikka-juhlan (8.8.) merkeissä. Pirkanmaan koronatilanteen vuoksi joudumme perumaan Jugendtorilla järjestettävän kansanjuhlan. Mutta ei hätää! Tulemme järjestämään Ratikka-juhlan verkkotapahtumana, jota pääset seuraamaan suorana lähetyksenä osoitteessa live.tampereenratikka.fi sunnuntaina 8. elokuuta kello 12-13.30. 🎉🙌 Ratikka-juhlassa esiintyvät @diandraelle, @nooralouhimoofficial sekä @takomoofficial. Tapahtumassa nähdään myös kappale Tampereen Työväen Teatterin Matilda-musikaalista. Juhlapuheet pitävät pääministeri Sanna Marin sekä Tampereen pormestari Lauri Lyly. Ratikka-juhlan juontaa Sean Ricks ja tapahtumassa nähdään myös Ratikan tekijöitä. Tulethan kanssamme juhlimaan Ratikka-ajan alkamista? 🥳 P.S. Haluaisitko olla ensimmäisten joukossa testaamassa Ratikan linjaa 1 Sorin aukiolta Kaupin kampukselle? 😎 Sunnuntaina 8.8. ei ajeta matkustajaliikennettä, mutta 40 onnekasta pääsee testaamaan Ratikka-juhlapäivänä matkustamista linjalla 1, sillä ensimmäisestä matkasta järjestetään arvonta. Arvontaan voi osallistua Tampereen Ratikan verkkosivuilla osoitteessa tampereenratikka.fi/arvonta. Arvonta on avoinna ma 1.8. klo 16.00 asti. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Kuvat: @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa