Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Turvallista matkaa! 🚋 🧒 🚸 Tällä viikolla vietetään lasten oikeuksien viikkoa. Viikko huipentuu sunnuntaina lapsen oikeuksien päivään eli kansainväliseen lasten päivään. Tämän vuoden teemana on turvallisuus. Teema haastaa jokaista pohtimaan lasten turvallista elinympäristöä ja sitä, millaisilla teoilla lasten ja nuorten turvallisuuteen voi vaikuttaa. 🧸 🎒 Jokaisella lapsella on oikeus turvallisuuteen – myös liikenteessä. Meillä aikuisilla on vastuu turvata lasten matkat noudattamalla liikennesääntöjä itse ja opastamalla lapsia liikkumaan turvallisesti. Lapsen kanssa on hyvä havainnoida yhdessä erilaisia liikennetilanteita ja kertoa miten niissä tulee toimia. Toimithan itse hyvänä esimerkkinä liikenteessä! 🚦🛴 Ratikkakaupungin liikennesääntöihin voi tutustua nettisivuillamme, josta löytyy runsaasti lapsille sopivaa liikenneturvallisuusasiaa. #TampereenRatikka #ratikka #raitiovaunu #liikenneturvallisuus #lastenoikeuksienviikko #oikeusturvallisuuteen #munturvallisuus #sunturvallisuus #Tampere #ratikkakaupunki

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa