Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Lunta tulvillaan on raikas talvisää! ❄☃ Sääennusteiden mukaan Tampereelle on jo tänään illalla odotettavissa sankkaa lumisadetta. 🌨 Kun talven valkohiutaleet ne kilvan leijailee, kannattaa suosiolla jättää liinakot ja muut kulkupelit talliin ja nousta matkaamaan Ratikalla. Kuljetamme sinut pyryssä ja pakkasessa turvallisesti perille. Liikenteessä tänään linjalla 1 ovat Lyyli, Iisakki, Helinä, Tuure ja Ritva sekä linjalla 3 Valma, Lempi, Aava, Tellervo, Kukka, Urho, Päiviö (se kissaratikka! 😻), Aliisa ja Veera. 🚋 ⛄ Pirteitä pakkaspäiviä! ❄🎿 Kuva: @visittampereofficial / Laura Paronen #TampereenRatikka #raitiovaunu #joulukuu #pakkaspäivä #talvi #lumisade #Tampere #visittampere #omatampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa