Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Kaunis kuin Kukka! 🌸🌼 Tasan vuosi sitten 13.5. Tampereelle saapui vaunumme TRO12, joka sai päivän mukaan nimekseen Kukka. 💎 Kukka on saapumisjärjestyksessään 12. vaunu Tampereen 20 ratikan joukossa 💎 Vaunu on 37,3 metriä pitkä, kolmiosainen ja kahteen suuntaan ajettava 💎 Ajokilometrejä Kukalle on kertynyt tähän mennessä melkein 67 000 💎 Nimi on teipattu vaunuun Emil Bertellin Hervanta-fontilla Kukka-nimi tulee latinankielen sanasta Flora, joka tarkoittaa myös nuoruuden voimaa ja kukoistusaikaa. Mikäs sen sopivampaa? Kukoistavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! ☀️🌻 Kuuluuko sinun viikonloppuusi MM-jääkiekkoa vai jotain ihan muuta? Kuva: @pasitiitola/Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #Tampere #liikennöinti #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa