Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Aloitamme Ratikan liikennöinnin Pyynikintorilta Santalahteen 7.8.2023! 🙌🚋 Raitiotien rakentaminen läntisellä osalla on edennyt aikataulussa ja se tullaan ottamaan käyttöön vaiheittain. Tietoja raitiotien läntisestä osasta: ◾ Raitiotien rakentaminen käynnistyi Pyynikintori-Santalahti välisellä osuudella marraskuussa 2020. ◾ Raitiotien rakentaminen käynnistyi Santalahti-Lentävänniemi välisellä osuudella maaliskuussa 2022. Ratikkaliikenne tällä osuudella on tavoitteena aloittaa vuoden 2024 loppupuolella ja aikataulu tarkentuu Näsisaaren rakentamisen edetessä. ◾ Läntiselle osalle raitiotietä rakennetaan 6,7 km. ◾ Läntiselle osalle tulee 10 uutta pysäkkiä. 3 niistä sijoittuu ensi vuoden elokuussa käyttöön otettavalle Pyynikintori-Santalahti osuudelle. ◾ Läntisellä osalle saadaan Ratikan taiteen uusia kohteita 2 pysäkille ja 5 muuhun kohteeseen, kun koko osuus otetaan käyttöön vuonna 2024. Lue lisää ja tutustu suorajakeluumme, jossa on lisätietoa Ratikasta ja raitiotien rakentamisesta alueella. Linkki biossa! @raitiotieallianssi @nysse.fi Havainnekuvat: @tamperekaupunki & @sitowiseoy #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #osa2 #santalahti #lentävänniemi #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa