Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Muistithan ottaa heijastimen mukaan?✨ Heijastin on tarpeellinen myös katuvalojen alla ja raitiotien läheisyydessä. Nyt vuoden pimeimpänä ja sateisimpana aikana jalankulkijoita ja pyöräilijöitä on vaikea havaita. Siksi kauden tärkein asuste on heijastin, joka auttaa esimerkiksi raitiovaununkuljettajaa näkemään hämärässä kulkevan kävelijän. Kiinnitä heijastin näkyvälle paikalle ja pidä se mukanasi koko pimeän ajan. ⭐🌚 Heijastin saattaa tuntua pikkujutulta, mutta tämän pienen hengenpelastajan avulla voit kantaa kortesi kekoon turvallisen liikkumisen eteen. Ratikka-kaupungin liikenneturvallisuus syntyy yhteispelillä. 🚋🚦 #TampereenRatikka #ratikka #pimeä #joukkoliikenne #liikenneturvallisuus #Tampere #heijastin #marraskuu #omatampere #visittampere #tram #tramway #november

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa