Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tervetuloa joulukuu! 🎄✨ Mahtaakohan joulupukki vierailla Ratikassa tänä vuonna? Voi olla, jos ollaan kiltisti liikenteessä ja Ratikassa 😉🎅 Älä siis turhaan tonttuile, vaan toimi näin: 🎁 Ole tarkkaavainen. Ratikka ei pysty äkkipysähdyksiin eikä voi väistää. Säilytä aina turvaväli vaunuun. 🎁 Anna tilaa muille. Päästä poistuvat matkustajat ensin ulos ja siirry sitten keskiovien luota peremmälle vaunuun. Ethän varaa naapuri-istuinta repullesi tai ostoskassillesi. 🎁 Leimaa lippusi jokaisella matkalla. Mukavaa joulunodotusta kaikille! 🤶🚋🎅 Kuva: @pasitiitola / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #ratikka #joukkoliikenne #raitiovaunu #liikenneturvallisuus #ratikkaetiketti #joulukuu #Tampere #visittampere #omatampere #tram #tramway #december

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa