Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Mitä tänään tehtäisiin? ❄🌞 Pirkanmaalla vietetään talviloman viimeistä päivää ja kaupunki on täynnä mahdollisuuksia ottaa siitä kaikki ilo irti. Moni ajanviete sijaitsee kätevästi Ratikan reitin varrella! 🚋🙌 Aiotko suunnata uimahalliin polskimaan, Kauppiin hiihtämään, museokierrokselle keskustaan vai kutsuuko kenties Robbie Williams Nokia Arenalla? Yksi vaihtoehto on Ratikan taideseikkailu, joka kuljettaa sinut pysäkiltä toiselle tutustumaan taiteeseen ratikkareitin varrella. Lataa taidekartta nettisivuiltamme! 🎨 Kuvassa on Pyynikintorin pysäkin Tuulensilmät-veistotaideteos. Tampereen taidemuseon kokoelmiin liitettävän teoksen on suunnitellut Jaakko Himanen. Valo on tärkeä osa teosta ja teoksen heijastukset muuttuvat vuorokaudenaikojen ja valaistuksen mukaan. Upea, eikö? ✨😍 #TampereenRatikka #ratikka #raitiovaunu #ratikantaide #sunnuntai #talviloma #talvilomatekemistä #Tampere #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa