Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Ratikalla Arenalle 🚋💪💎 Reposted from @tamperekaupunki Jääkiekon MM-kotikisat starttaavat perjantaina! Tiesitkö, että Tampereen kaupunki tarjoaa ottelujen pääsylipun hankkineille maksuttoman julkisen liikenteen Tampereen seudun joukkoliikenteessä Nyssessä? Vastuullisuus onkin yksi kisojen keskeinen arvo. Ohjeet päivälipun käyttöön: 🚌 Liput sisältävät matkaoikeuden Tampereen seudun joukkoliikenteen busseissa ja ratikoissa sekä Nysse-alueen junissa (Tampere/Lempäälä/Nokia/Orivesi/Tesoma) 🚋 Matkaoikeus on voimassa tapahtumapäivänä kaikilla vyöhykkeillä alkaen klo 06 päättyen seuraavaan yöhön klo 04 💁 Matkaoikeus pitää vahvistaa näyttämällä lipussa olevaa viivakoodia lippulaitteella aina bussin tai ratikan kyytiin noustessa, erillistä Nysse-lippua ei tarvita. Junaliikenteessä lippu näytetään asemalaiturin lippulaitteella MM-kisakävijät voivat kiinnittää erityishuomiota kestävään liikkumiseen kisoihin saavuttaessa ja kisojen aikana: 🚌 Suosi julkista liikennettä Tampereelle saavuttaessa. Rautatieasema, linja-autoasema ja useimmat hotellit ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä Tampereen Nokia Arenasta. 🚶 Suosi julkista liikennettä, polkupyörää tai kävelyä Tampereella liikkuessasi 🔎 Löydät julkisen liikenteen reitit helposti osoitteesta https://bit.ly/3KP0PGn, matkapuhelimeen ladattavasta Nysse-sovelluksesta tai Tampere.Finland -sovelluksesta 🚲 Tampereen kaupunkipyörät ovat helppo ja edullinen tapa liikkua kaupungin sisällä. Käyttöä varten tarvitset Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksen: https://bit.ly/3vMkKl1 Kuvat: Laura Happo / Tampereen kaupunki @nysse.fi #Tampere #OmaTampere #KiekonKoti #TampereHomeOfHockey #TampereenRatikka #Tampere #liikennöinti #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa