Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Jo jouluviikko! 🎅🤶 🎄 Tampereen Ratikka palvelee jouluna seuraavasti: ⭐ Jouluaattona, lauantaina 24.12.2022 sunnuntain aikatauluilla linja 1 kello 16 asti ja linja 3 kello 20 asti. ⭐ Joulupäivänä, sunnuntaina 25.12.2022 linja 3 liikennöi erityisaikatauluilla noin kello 12-19. Linja 1 ei liikennöi. ⭐ Tapaninpäivänä, maanantaina 26.12.2022 liikennöidään sunnuntain aikatauluilla. @nysse.fi Tarkempi liikennekalenteri 👉 nysse.fi/liikennekalenteri Aikataulut löytyvät myös reittioppaasta reittiopas.tampere.fi ja aikataulupalvelusta http://nysse.fi/aikataulut-ja-reitit Kuva: Wille Nyyssönen @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #ratikka #raitiovaunu #liikennöinti #Tampere #visittampere #omatampere #joulu

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa