Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tampereen Ratikka-aika on nyt virallisesti alkanut! 🥳 Kiitos kaikille Ratikka-juhlaa seuranneille, meillä oli ainakin tunnelma kohdallaan! ❤️ Mitenkäs siellä, seurasitteko juhlallisuuksia kanssamme? 😊 Tervetuloa kyytiin huomenna, kun aloitamme virallisesti liikennöinnin 🚃 Linjan 3 (Pyynikintori - Hervantajärvi) ensimmäiset lähtöajat: Hervannan kampus – Pyynikintori 04:26 Hervantajärvi- Pyynikintori 04:38 Pyynikintori – Hervantajärvi 05:02 Linjan 1 (Sorin aukio - Kaupin kampus) ensimmäiset lähtöajat: Kaupin Kampus- Sorin Aukio 05:46 Sorin Aukio – Kaupin Kampus 05:30 Ratikan reitit ja aikataulut löytyvät @nysse.fi reittioppaasta. Kuvat: @pasitiitola @raitiotieallianssi @vrmatkalla @smartartic @tamperekaupunki #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #vaunu #tram #tramway #liikennöinti #visittampere #omatampere #ratikkaviikko #ratikkajuhla

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa