Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Kohta mennään taas, sillä Tampereen Ratikan koeajot jatkuvat ensi viikolla! 🚋 Nyt tehtävät koeajot liittyvät vaunun tyyppikokeisiin. Liikumme Hervannan valtaväylällä, sekä Kanjoninkadun ja Pehkusuonkadun välillä. Testit saattavat aiheuttaa lyhyitä viivästyksiä liikenteeseen. Testien sujuvuutta tulemme varmistamaan liikenteenohjaajilla 👷 ♂️ Koeajoja suoritamme päiväkohtaisten testiohjelmien mukaisesti ja liikenteessä olemme klo 8-18. Lisää tietoa koeajoista saat verkkosivujemme ajankohtaista-osiosta! Kuvat: @pasitiitola / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #koeajot #Tampere #ratikka #raitiovaunu #ratikkaaika #ratikantarina #omatampere #tram #tramway #finland #nyttarkkana #lajinsaensimmäinen

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa