Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

🥳 Tervetuloa Santalahden Ratikkajuhlaan 6.8.! 🥳 Ratikka aloittaa liikennöinnin Santalahteen maanantaina 7.8. Liikennöinnin aloitusta juhlitaan sunnuntaina 6.8. klo 12-16 Hämeenpuistossa Puistofiestan yhteydessä. 🎈🙌 Tapahtumassa on mahdollisuus kokea ennakkoon Ratikka-matka Santalahteen. Juhlaa vietetään Hämeenpuiston lisäksi Santalahden päätepysäkin läheisyydessä sekä tapahtuman ajan liikennöivissä juhlaratikoissa. 🚋🎉 Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tule juhlimaan kanssamme ja nauttimaan monipuolisesta juhlaohjelmasta! Lue uutinen: tampereenratikka.fi/ajankohtaista tai profiilimme linkkipuun kautta 👆 Tutustu ohjelmaan: tampereenratikka.fi/ratikkajuhla @tamperekaupunki #TampereenRatikka #Tampere #liikennöinti #puistofiesta #ratikkajuhla

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa