Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Miltä voisi näyttää tulevaisuudessa laajenevan ratikkareitin varrella idän suunnalla? 🚋🌳🤔 Tampereen kaupunki suunnittelee uutta Medi-Parkiksi nimettyä asuinaluetta Kaupin kampuksen jatkoksi. Alueen suunnittelu on edennyt, tutustu ajankohtaisiin kuulumisiin: 💡 Osallistu yleisötilaisuuteen, jossa esitellään Medi-Parkin asemakaavan valmisteluaineistoa. Tilaisuuden ohjelmassa on myös Tampereen Ratikan puheenvuoro, tervetuloa kuulolle! ⏰ Tilaisuus järjestetään tiistaina 16. toukokuuta kello 17–19 Kaupin Kampuksen Arvo-talon Jarmo Visakorpi -salissa ja aulassa (Arvo Ylpön katu 34). 💡 Katso esittelyvideo netissä tampere.fi/kaavoitus/tilaisuudetjaesittelyt Havainnekuva: Arkkitehdit MY/Tampereen kaupunki @tamperekaupunki #TampereenRatikka #Tampere #muuttuvatampere #omatampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa