Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

📌 Haussa taiteilija suunnittelemaan valotaidetta Näsisaaren silloille 🎨🖌️ Ratikan taiteen avoin portfoliohaku on alkanut! Haku on avoinna 31.5.-20.6.2022. Valitsemme kesäkuussa 2022 hakijoiden joukosta taiteilijan tai taitelijaryhmän, jolta tilataan luonnos valoteoksesta. Sen toivotaan hyödyntävän veden/jään/lumen heijastusta. 🌊 ❄️ Tutustu tarkemmin ja lähetä hakemus Ratikan taiteen verkkosivuilla tampereenratikka.fi/ratikan-taide/ @freizimmer 📸 Havainnekuva Ratikasta Näsisaaressa Paasikiventieltä katsottuna. @tamperekaupunki & @sitowiseoy #TampereenRatikka #Taideratikka #Ratikantaide #Tampere #liikennöinti #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #taide #taiteilijahaku #julkinentaide #valotaide #tram #tramway #art #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa