Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Vapun viettoon! 🌞🌸 Tulevana viikonloppuna Tampere on täynnä juhlahulinaa. Nysse-liikenteellä taitat matkat kekkereistä toisiin näppärästi: 🎈 Vappuaattona 30.4. Nysse liikennöi lauantain aikataulujen mukaisesti 🎈 Vappupäivänä 1.5. samoin lauantain aikataulut Menovinkkejä vappuviikonloppuun löydät osoitteesta tampere.fi/vappu 🍭🍭🍭 Haluamme myös muistuttaa kaikkia juhlijoita liikenneturvallisuudesta. Kun väkeä on paljon liikkeellä, on yhteispeli tärkeää. Otetaan toisemme huomioon ja ollaan valppaina! 🚋 Kun ylität tietä, ole tarkkana ja katso molempiin suuntiin, sillä esimerkiksi ratikka on hiljainen kulkupeli eikä pysty äkkijarrutuksiin. 🚋 Kun matkustat Ratikalla, pidä kiinni tangosta tai lenkistä seisoessasi. Ratikassa kyyti on tasaista, mutta varaudu heilahduksiin ja jarrutuksiin. Aurinkoista ja iloista vappua! 🥳 Nähdään kaupungilla!🤩 #TampereenRatikka #Tampere #liikennöinti #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere #vappu #viikonloppu #vappuviikonloppu

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa