Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Sieltä se tulee! 📷🙌 Muistatko, kun Ratikka kävi ensimmäistä kertaa Hämeenkadulla? 🚋🥰 Kaksi vuotta sitten elettiin historiallisia hetkiä, kun Tampereen Ratikka ajoi ensi kertaa Hämeenkadulla ja Pirkankadulla Pyynikin päätepysäkille asti. Näissä ydinkeskustan koeajoissa testattiin kattavasti koko radan ja sen teknisten järjestelmien toimivuutta. Aloitimme kävelyvauhdilla sunnuntaina 15.11. ja nopeutta lisättiin asteittain, kunnes maanantaina 16.11. mentiin jo liikennöintinopeutta 🚶 ♂️👷 ♀️ Koeajot kiinnostivat ihmisiä kovasti ja tapahtumaa kerääntyi katsomaan satoja katsojia. Olitko mukana? ❤ Kuvat: @pasitiitola & @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #ratikka #Tampere #raitiovaunu #koeajot #Hämeenkatu #Pyynikintori #ratikkaaika #ratikantarina #tram #tramway

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa