Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Leimaa lippu aina matkan alkaessa! 🚋🎫 Käytä Nysse-matkakorttia tai osta lippu Nysse Mobiili -älypuhelinsovelluksen kautta. Ratikassa on käytössä myös lähimaksulla maksaminen. Lähimaksulla voit maksaa oman matkasi. Laite veloittaa sinulta yhden hinnan 90 minuutin aikana tekemistäsi matkoista tai 24 tunnin hintakaton mukaisesti. Lisäksi voit ostaa ennakkokertalipun Nyssen asiakaspalvelusta sekä useimmista Nyssen myyntipisteistä. Ratikka liikkuu vyöhykkeillä A ja B, eli matkaan tarvitaan kahden vyöhykkeen lippu. Tarkastusmaksu 80 € peritään, jos matkustajalla ei ole matkaan oikeuttavaa vahvistettua lippua tai oikeutta maksuttomuuteen käytetään väärin. Kuva: @nysse.fi #TampereenRatikka #Nysse #Tampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa