Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram shot by tampereen_ratikka

✍️ Haetaan sana- ja sarjakuvataiteilijoita! 🗯 Nyt alkaa olla viimeiset hetket osallistua Tampereen Ratikan taiteilijahakuihin! Kalevaan Hippoksen pysäkille haetaan sarjakuvataiteilijaa ja Uintikeskuksen pysäkille sanataiteilijaa. Pyydämme kaikkia kiinnostuneita ja hakuehdot täyttäviä taiteen ammattilaisia lähettämään portfolionsa 28.9.2020 mennessä. Raitiotiehankkeen mukana Tampereen katukuvaan on pysäkkien ohella ilmestynyt myös suuri määrä sähkökaappeja, joiden pintojen suunnittelun taiteilijahaku käynnistyy myöhemmin syyskuussa. Seuraa siis tiedotteluamme! 👀 Lue lisää ja hae mukaan: tampereenratikka.fi/ratikantaide #Ratikantaide #taide #TampereenRatikka #Tampere #ratikkaaika #omatampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa