Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram shot by tampereen_ratikka

Tampereen Ratikka saa monipuoliset ja modernit pysäkit, joista ensimmäisenä valmistuu Taysin raitiopysäkki! 😍 Pysäkki on sovitettu Elämänaukion arkkitehtuuriin siten, että pysäkillä on kaksi reunalaituria, joiden katokset on toteutettu suurkatoksena. Pysäkiltä johtavat katokset myös sairaalan pääsisäänkäynnille. Myöhemmin syksyllä Taysin pysäkille asennetaan vielä matkustajainformaatio- ja mainoslaitteet. Pysäkit tulevat olemaan raitiovaunujen ohella näkyvä osa kaupunkikuvaa. Raitiotien osalle 1 (keskusta-Hervanta, Tays-Hatanpään valtatie) rakennetaan kaikkiaan 24 pysäkkiä ja tulevaisuuden tarpeisiin on tehty 3 pysäkkivarausta. #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #pysäkki #ratikkaaika #ratikantarina #tays #jcdecaux #omatampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa