Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram shot by tampereen_ratikka

Lajinsa ensimmäisen reviiri laajenee! 🤩 Aloitimme tänään koeajot Turtolan ja Tammelan välillä syysauringon helliessä Ratikkamme tiilenpunaista pintaa. Koeajopäivä sujui odotusten mukaisesti ja oli hienoa päästä todistamaan tamperelaisten iloisia kasvoja matkan varrella 🥰 Vielä tänään liikuimme kävelyvauhdilla, mutta huomenna teemme jo liikennöintinopeuksien mukaisia ajoja. Teemme koeajoja 14.-18.9. klo 9-15. ⚠️ Pysytään yhdessä tarkkoina liikenteessä! Käy kurkkaamassa Ratikkakaupungin liikennesäännöt sivuillamme. #TampereenRatikka #lajinsaensimmäinen #Tampere #ratikka #raitiovaunu #skodatranstech #raitiovaunu #ratikantarina #omatampere #smartartic #syksy #raitiotie #tram #tramway

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa