Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

OSALLISTU JA VOITA! 🌟Lajinsa ensimmäisen haudonta on käynnissä Škoda Transtechin Otanmäen tehtaalla. Tampereen Ratikka - lajinsa ensimmäinen - kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia, mutta kuoriutuminen vaatii huoltajilta kuitenkin vielä työtä, joka auttaa lajinsa ensimmäistä sen valmistautumisessa muuttoon Tampereelle, omaan pesäänsä. Ratikka ei ole ainut lajinsa ensimmäinen, joka on tehnyt ensilentonsa Tampereella. Täältä lähetettiin maailmalle mm. lajinsa ensimmäinen tekstiviesti ja Tampereella syttyi myös Pohjoismaiden ensimmäinen sähkövalo. Lisäksi tamperelainen paikallisherkku, mustamakkara, oli sekin ensimmäinen lajissaan. Ennen kuin kaupungilla voi bongata lajinsa ensimmäisen Tampereen Ratikan, voivat kaikki tamperelaiset osallistua lajinsa ensimmäisten etsimiseen. Kerro sinäkin kuvin, videoin ja tarinoin, mitä muita lajinsa ensimmäisiä Tampereella esiintyy aihetunnisteella #lajinsaensimmäinen. LINKKI lisätietoihin BIOSSA! Osallistumalla VOIT VOITTAA Ratikka-aiheisen tuotepalkinnon! #TampereenRatikka #Tampere #arvonta #ratikka #raitiovaunu

tampereen_ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa