Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

OSALLISTU ARVONTAAN 🌟 Lajinsa ensimmäinen Tampereen Ratikka saapuu kaupunkiimme tänä keväänä. Mitä muita lajinsa ensimmäisiä Tampereella voi bongata? Nimeä #lajinsaensimmäinen tämän julkaisun kommenteissa ja osallistut arvontaan, jossa voit voittaa Ratikka-aiheisen tuotepalkinnon! Voit osallistua myös jakamalla kuvan tai videon Instagramissa aihetunnisteella #lajinsaensimmäinen. Arvonta suoritetaan 28.2.2020 ja lennokkaimpien lajinsa ensimmäisten kesken arvotaan kolme Ratikka-aiheista tuotepalkintoa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lue lisää Lajinsa ensimmäinen -kampanjasta ja arvonnan säännöistä biossa olevan linkin kautta. #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #arvonta #ratikkaaika #nysse

tampereen_ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa