Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Santalahti, nyt tarkkana - testivaunut liikkeellä! 🚋💡 Koeajot ja testit uudella rataosuudella Pyynikintori-Santalahti jatkuvat tänään. Ohjelmassa maanantain ja tiistain välisenä yönä on liikennevalojen testaus kahdella vaunulla. 🚋🚦🚋 Uudella osuudella sijaitsee kolme raitiopysäkkiä: Särkänniemi Sepänkadulla sekä Tikkutehdas ja Santalahti Rantatiellä. Koeajettavalla alueella on esimerkiksi paljon liittymiä, joten reitin varrella asuvien ja toimivien on hyvä kerrata Ratikkakaupungin liikennesäännöt. Liikenneturvallisuussivumme on osoitteessa tampereenratikka.fi/tampereen-ratikka/liikenneturvallisuus/ Kuva: @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy @raitiotieallianssi @tamperekaupunki #TampereenRatikka #Tampere #koeajot #liikenneturvallisuus #Santalahti #raitiotie

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa