Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Viime yönä Tampereen Ratikkaa testattiin uudella rataosuudella kahden vaunun voimin! 🚋💪🚋 Tarkkailussa oli muuan muassa sähköradan toiminta kahden vaunun kohdatessa risteysalueella. ⚡💡 ⭐ Pyynikintorin ja Santalahden välisen raitiotien pituus on noin kaksi kilometriä. ⭐ Matkan varrella sijaitsee kolme uutta pysäkkiä: Särkänniemi Sepänkadulla sekä Tikkutehdas ja Santalahti Rantatiellä. ⭐ Raitiotiejärjestelmän koeajot jatkuvat vielä loppuviikon ja ensi viikon aikana arkiöisin noin klo 22-06. ⭐ Alueella jatketaan Tampereen Ratikan liikennöinnin koeajoilla keskiviikosta 19. heinäkuuta alkaen. Niitä suoritetaan epäsäännöllisesti arkisin päiväsaikaan liikennöinnin aloittamiseen, eli 7. elokuuta, asti. Video ja kuvat: @pasitiitola / Tampereen Raitiotie Oy @Raitiotieallianssi @Tamperekaupunki #TampereenRatikka #Tampere #koeajo #Santalahti #Tampere #OmaTampere #raitiotie

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa